Ads 468x60px

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΕΜΠΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ .....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !

Στην Αθήνα κλήθηκαν από την Ντόρα Μπακογιάννη πρώην υποψήφιοι βουλευτές των Τρικάλων

ΔΗΣΥ κάλεσμα στελέχων
Στην Αθήνα βρέθηκαν την προηγούμενη Τρίτη οι πρώην υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Νίκος Αποστόλου και Σάκης Καλύβας, μετά από πρόσκληση της Προέδρου του κόμματος Ντόρας Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη, εξήγησε στους 2 Τρικαλινούς πρώην υποψήφιους βουλευτές Τρικάλων, τους πολιτικούς λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να συνεργαστεί με την Ν.Δ. και όπως ανέφεραν σήμερα σε συνέντευξη τύπου, «πειστήκαμε για την πολιτική ορθότητα της απόφασης της Προέδρου».
Ταυτόχρονα ανέφεραν πως το κόμμα σε τοπικό επίπεδο, αναστέλλει την λειτουργία του και μετά  τις …18 Ιουνίου, θα αποφασισθεί ποιο θα είναι το μέλλον του κόμματος.
Ο κ. Καλύβας, αφού ανέφερε πως έπρεπε να έχουν ήδη δεχθεί κλήση από την ΝΟΔΕ Τρικάλων για τον σχεδιασμό του εκλογικό κοινού αγώνα, τόνισε πως «προσωπική μου άποψη είναι να τοποθετηθεί στην …τρίτη θέση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στα Τρίκαλα ο Νίκος Αποστόλου»…
«Πρέπει να υπάρξει στην …εκλόγιμη τρίτη θέση υποψήφιος βουλευτής της ΄΄Δημοκρατικής Συμμαχίας΄΄ για να διαφανεί ότι δίνουμε πραγματικό αγώνα για την εκλογική νίκη της Ν.Δ. σε επίπεδο Νομού Τρικάλων», ανέφερε ο κ. Αποστόλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου